Business

Lyft företaget till ny nivå med Nordic Glam Team. 

Vill du ha en super-glammig tutorial där vi testar dina produkter och lägger all tid på ett snyggt redigerat klipp? Eller behöver du det där lilla extra på lanseringsfesten? Bjud besökarna på en blow, brow, blush & bubble 

Vi älskar att vara kreativa och lyfta våra branschkollegor! Gör som Glitter, More Cosmetics, Malmöfestivalen, Clarion Hotel, Urban Beach och Inglot Cosmetics, öka trafiken dit du vill med ett spännande team som sminkar besökarna, bjuder på en blow-dry eller applicerar glitterstenar på de yngre. Vi skräddarsyr företagsbeställningarna och arbetar helt efter dina önskemål. 

Driver du en frisörsalong men ingen make-up verksamhet? Gör som Gali Hair och erbjud kunderna en helhetslösning, ni står för håret och vi för brudsminkningen! Eller tvärtom. 

Vi söker ständigt nya samarbetspartners. Är du en influenser/youtuber/bloggare med bra följarbas. Kontakta oss! Vi vill jobba med dig. 

Events

Boka event med oss. Vi anordnar glammiga företagsfester, mini make-up eller flätkurser, inspirationskvällar, tjejkvällar, möhippor, strandsalonger, glitter stationer och styling guide. Samla kollegorna för en grupp manikyr på jobbet eller en blow-dry julfest. 

Vi har professionella Make up artister med över 5 års erfarenhet inom branschen som jobbar med mode, event, film, musikvideos, reklam, tv, plåtningar och teater. Dessutom är flertalet av oss som jobbar även nagelteknologer och kan göra passande och snygga nagelförlängningar eller Nailart då det behövs innan kick-offs och lillelördagar. 

Feel good movement

Vi hjälper gärna till mot orättvisor och gör lite extra för människor i behov! 

Nordic Glam Team stödjer ideella organisationer som barncancerfonden, Unicef och är med och bidrar till musikhjälpen!

Behöver du eller någon du känner hjälp för att klara vardagen? Kontakta oss! Vi försöker så gott vi kan.  

logo
logo
logo